Akoestische Band

Welkom bij Gitaarduo The Acoustics. Ben je op zoek naar een akoestische band voor een bedrijfsfeest, zakelijk evenement of privéfeest? De kans is groot dat wij daar een heel goede invulling aan kunnen geven.

Wij spelen popliedjes met twee akoestische gitaren en dat doen we al meer dan tien jaar. We spelen vooral herkenbare hits in akoestische versies. We maken totaal geen gebruik van begeleidingsbanden, alles wat je hoort is volledig live gespeeld!

« van 2 »

Beschikbaarheid opvragen gitaarduo

Als je hieronder even je gegevens invult dan nemen we binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ook even een WhatsApp sturen naar Boudewijn op nummer 06-21617852. E-mailen kan natuurlijk ook naar [email protected]

Live video demo The Acoustics

Bekijk hier een compilatie van live optredens van Gitaarduo The Acoustics. Als je in de rechter bovenhoek van de video tikt, kan je nog meer video's bekijken. Bij ons is alles altijd live gespeeld, er lopen geen orkestbanden of drumloops mee.

Akoestisch, mobiel, of volledig versterkt?

Geniet van twee gitaren en twee stemmen. We kunnen helemaal akoestisch, puur en unplugged spelen, mobiel versterkt met een verrijdbare draadloze batterijversterker en draadloze headsets (helemaal geen stroom nodig, alles op accu), of helemaal versterkt met onze complete podium installatie die geschikt is tot een publiek van ongeveer 200 personen.

Repertoire greatest hits

Het geheim van goede livemuziek is vaak hoe muzikanten het repertoire brengen. Wij spelen de muziek die we zelf thuis ook luisteren. Daardoor is ieder optreden weer geweldig om te doen. We gaan soms terug tot aan de jaren 60 met de Stones, de Beatles en CCR, maar ook uitstapjes naar de jaren 80, jaren 90 en zeroes worden veelvuldig gemaakt.

Hits van nu akoestisch

We combineren muziek van vroeger met hits van nu. Hierdoor wordt een optreden alles behalve saai. We maken over het algemeen ook geen setlijst, maar bepalen ter plekke welk liedje het best aansluit bij de situatie.

Akoestisch repertoire

Een greep uit ons akoestische repertoire: I'm yours van Jason Mraz, Happy van Pharell Williams, Englishman in New York van Sting, Wonderwall van Oasis, One van U2, Hold back the river van James Bay en Love yourself van Justin Bieber. Check hier het volledige repertoire..

600
Succesvolle optredens

30000
liedjes gespeeld

90000
Blije luisteraars

200000
Gereden kilometers

"Prachtig! Voor ons was het heel belangrijk dat de muziek niet te overheersend zou zijn. De mannen voelden dat perfect aan. Iedereen kon elkaar nog goed verstaan, dat vonden wij ongelofelijk fijn!" Joost en Ineke van Brakel

 

"Uitstekende muzikale omlijsting van ons business to business event!" De Rabobank