Band Boeken

Ben je op zoek naar een band voor bijvoorbeeld een bruiloft, festival of bedrijfsevenement? Vaak is de muziek van een band in grotere bezetting te hard en overheersend en kunnen mensen op een feest elkaar niet meer goed verstaan. In dat geval is een klein ensemble zoals gitaarduo The Acoustics vaak een uitkomst. Wij spelen precies in op jouw wensen, achtergrondmuziek als de situatie daarom vraagt en meer gas op de plank als we zien dat mensen daar behoefte aan hebben.

« van 2 »

Livemuziek boeken

Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ook live chatten, of een Whatsapp/smsje sturen naar Boudewijn op nummer 06-21617852. E-mailen kan natuurlijk ook naar [email protected]

Luister en bekijk The Acoustics

Bekijk hier een live video tijdens verschillende optredens. The Acoustics kan je eigenlijk overal kwijt, van een woonkamer tot aan een groot podium op een festival.

Beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren op Google

Reviews over onze muziek en optredens zijn heel belangrijk voor ons. Wij zijn pas blij als jullie dat ook zijn. Voor een deel zit dat in goede communicatie voorafgaand aan het optreden, uiteraard het punctueel nakomen van de afspraken op de dag van het optreden en last but not least natuurlijk een spetterend en goed live optreden! Lees onze reviews en beoordelingen op Google.

Het repertoire

Net als vele live bands, spelen wij cover repertoire. Dat betekent dat we akoestische versies spelen van bekende muzieknummers uit alle tijden. We doen dat met twee akoestische gitaren en twee stemmen. Verder dus geen drums, bas of toetsen.

Wordt het dan niet saai vraag je je af? Nee, absoluut niet. Dat durven we wel te zeggen met meer dan 15 jaar ervaring en meer dan duizend optredens en eigenlijk alleen maar positieve reviews. We hebben veel variatie in ons repertoire, spelen zowel uptempo liedjes als ballads en gebruiken de klankkast van de gitaar ook als percussie instrument.

450
Succesvolle optredens

20000
liedjes gespeeld

80000
Blije luisteraars

200000
Gereden kilometers

"Fantastisch gespeeld, iedereen was heel erg tevreden" De Efteling