Gitarist

Ben je op zoek naar een gitarist voor een evenement met live muziek? Gitarist zanger Bowe (Boudewijn de Jong) is een ervaren akoestische gitarist. Hij werkte samen met de toetsenist van de Rolling Stones en hij heeft anderhalf miljoen jaarlijkse Spotify streams met Bowe op dit moment.

« van 2 »

Beschikbaarheid opvragen gitarist

Vul hieronder svp even je gegevens in en dan nemen we contact met je op. Je kunt ook even een WhatsApp sturen naar Boudewijn op nummer 06-21617852. E-mailen kan natuurlijk ook naar [email protected]

Live video demo's gitarist zanger

Bowe is solo te boeken als gitarist zanger, maar ook als gitaar duo met The Acoustics. Je kunt hier live videos bekijken voor een impressie.

Akoestische gitaristen met of zonder versterking boeken

Bowe treedt voor kleine gezelschappen tijdens bijvoorbeeld een diner wel eens volledig akoestisch op. Voor groepen vanaf 20 personen is het verstandig om lichte versterking te gebruiken. Bowe of gitaarduo The Acoustics spelen dan akoestische covers, op verzoek aangevuld met eigen repertoire van Bowe.

Repertoire - Hits van vroeger tot nu

Gitarist zanger Bowe of gitaarduo The Acoustics spelen altijd een mix van akoestische Top 2000 nummers van de jaren 60 tot en met nu. Hierbij lopen nooit banden mee, alles is volledig live.

Alles is live

We combineren muziek van vroeger met hits van nu. Hierdoor wordt een optreden alles behalve saai. We maken over het algemeen ook geen setlijst, maar bepalen ter plekke welk liedje het best aansluit bij de situatie.

Akoestisch repertoire

Je kunt akoestische versies verwachten van liedjes van de Stones en de Beatles, maar ook bands zoals Crowded House en R.E.M. komen langs in pakkende akoestische versies. Singer songwriters als Jack Johnson en Jason Mraz mogen natuurlijk ook niet ontbreken! Check hier het volledige repertoire..

600
Succesvolle optredens

30000
liedjes gespeeld

90000
Blije luisteraars

200000
Gereden kilometers

"Prachtig! Voor ons was het heel belangrijk dat de muziek niet te overheersend zou zijn. De mannen voelden dat perfect aan. Iedereen kon elkaar nog goed verstaan, dat vonden wij ongelofelijk fijn!" Joost en Ineke van Brakel

 

"Uitstekende muzikale omlijsting van ons business to business event!" De Rabobank