Semi-akoestische live muziek

Welkom bij Gitaarduo The Acoustics. Ben je op zoek naar live muziek voor een bedrijfsborrel, zakelijk evenement of congres? De kans is best groot dat wij daar een heel goede invulling aan kunnen geven. Wij spelen popliedjes met twee akoestische gitaren en dat doen we al meer dan tien jaar. We spelen vooral herkenbare hits in akoestische versies. We maken totaal geen gebruik van begeleidingsbanden, alles wat je hoort is volledig live gespeeld.

Bekijk hier een live optreden tijdens een bedrijfsfeest op een mooie zomerdag. Met geknepen ogen lijkt het alsof we een beetje bozig kijken, gelukkig kwam dit alleen door de zon. In een situatie zoals dit hebben we alleen één stroompuntje nodig en wij regelen de rest.

« van 2 »

Beschikbaarheid opvragen

Als je hieronder even je gegevens invult dan nemen we binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ook live chatten, of een Whatsapp/smsje sturen naar Boudewijn op nummer 06-21617852. E-mailen kan natuurlijk ook naar [email protected]

Live video demo The Acoustics

Akoestisch, mobiel, of volledig versterkt?

Geniet van twee gitaren en twee stemmen. We kunnen helemaal akoestisch, puur en unplugged spelen, mobiel versterkt met een verrijdbare draadloze batterijversterker en draadloze headsets (helemaal geen stroom nodig, alles op accu), of helemaal versterkt met onze complete podium installatie die geschikt is tot een publiek van ongeveer 200 personen.

Wat is ons repertoire?

Wij spelen de grootste hits van de afgelopen vijftig jaar in fijne akoestische versies. Veel liedjes uit de Top 2000 hoor je ook bij ons langskomen. Denk bijvoorbeeld aan een relaxte versie van Sweet Child O' Mine, One van U2, of Shape of you van Ed Sheeran. Goed om te weten: er lopen nooit orkestbanden mee, wat je hoort is volledig live gespeeld met twee gitaren en twee stemmen. Over het algemeen maken wij geen speellijst/setlist, maar kijken ter plekke welke liedjes zich het best lenen voor dat moment.

Een greep uit het repertoire: I'm yours van Jason Mraz, Happy van Pharell Williams, Satisfaction van The Rolling Stones, Wonderwall van Oasis, One van U2, Hold back the river van James Bay en Love yourself van Justin Bieber. Check hier het volledige repertoire..

600
Succesvolle optredens

30000
liedjes gespeeld

90000
Blije luisteraars

200000
Gereden kilometers

"Prachtig! Voor ons was het heel belangrijk dat de muziek niet te overheersend zou zijn. De mannen voelden dat perfect aan. Iedereen kon elkaar nog goed verstaan, dat vonden wij ongelofelijk fijn!" Joost en Ineke van Brakel

 

"Uitstekende muzikale omlijsting van ons business to business event!" De Rabobank